StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Видалили матку": з'явилися подробиці стану онкохворої Кейт Міддлтон

1 квітня 2024, 14:23
Інсайдери Букінгемського палацу повідомили, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Подробиці хвороби Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Нещодавно принцеса Кейт Міддлтон, після свого загадкового зникнення з загадковості, записала відеозвернення і розповіла, що в неї діагностували онкозахворювання, хоча точний діагноз вона не назвала.

Зараз же з'явилися деталі хвороби принцеси: джерела в Букінгемському палаці запевнили, що Кейт Міддлтон видалили матку, передає dayFREURO.

відео дня

Джерело стверджує, що плановою операцією герцогині на черевній порожнині було видалення матки. Найімовірніше, через новоутворення. А коли лікарі зробили гістологію, було виявлено рак товстої кишки.

Відомо, що зараз Міддлтон проходить хіміотерапію. Через хворобу Кейт навіть пропустила великодню службу в каплиці Святого Георгія у Віндзорському палаці, її чоловіка принца Вільяма також не було.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Зазначимо, королівський експерт розкрив справжню причину, через яку стан принцеси тримали в таємниці. Кейт Міддлтон і принц Вільям не розповіли Гаррі та Меган Маркл про її рак, бо їм "не можна довіряти".

А також брат принцеси Кейт Міддлтон Джеймс вперше показав архівний знімок із сестрою, зроблений за часів, коли обидва родичі були ще підлітками.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти