StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ти мене дратуєш": Оля Цибульська поцапалася з відомим шоуменом

11 червня 2024, 00:48
2530
Провокаційні запитання Слави Дьоміна розпалили студію до межі.
'Ти мене дратуєш': Оля Цибульська поцапалася з відомим шоуменом
Оля Цибульская новости - Цибульская наехала на Демина / коллаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya, instagram.com/slavademin_official

Українська співачка та ведуча Оля Цибульська зробила несподіване зізнання щодо сучасного шоу-бізнесу. На телеканалі Дім вона посварилася з шоуменом та інтерв'юером Славою Дьоміним.

Під час інтерв'ю він запропонував артистці пройти бліц-опитування. Серед запитань, які не сподобалися Цибульській, були питання про її заробітки під час війни. Після відповіді "Більше, ніж у тебе" Дьомін став закидати її навідними запитаннями.

Після цього він запитав у роздратованої співачки, хто або що її дратує в українському шоу-бізнесі. Цибульська не замислюючись відповіла, що це сам Дьомін.

відео дня

Тоді інтерв'юер припустив, що співачка захоче незабаром піти зі студії. Однак Оля Цибульська заперечила, що залишиться і відповість на інші запитання. Вона засміялася, і напруга в подальшій розмові спала.

Хто така Оля Цибульська?

Оля Цибульська - українська співачка, ведуча (Підйом, Guten Morgen, Золотий Грамофон, M1 Music Awards), блогерка. Переможниця першого сезону української "Фабрики зірок" (була в дуеті Опасные связи з Олександром Бодянським). Авторка творчих спецпроєктів "МЖ", "Самые поющие новости", "#безпарОЛЯ".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше легендарна українська співачка Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Павла Зіброва, і розповіла про ревнощі в спілкуванні з дружиною Народного артиста України.

Також Варвара Кошова, 16-річна дочка Євгена Кошового, показала ніжну романтику з юним бойфрендом. Зіркова спадкоємиця перестала приховувати обранця, хоча подробицями особистого життя ділиться рідко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти