StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

16-річна донька Кошового показала ніжну романтику з юним бойфрендом

10 червня 2024, 12:10
601
Варвара Кошова поділилася рідкісним кадром з особистого життя.
Варвара Кошова
Варвара Кошова новини - донька Євгена Кошового показала бойфренда / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosshevayaa

Старша донька українського коміка і шоумена Євгена Кошового, 16-річна Варвара Кошова, хоч і планує пов'язати своє життя зі сценою і шукає себе в музиці та акторській майстерності, робити своє життя публічним поки що не поспішає. Дівчина мало розповідає про себе і рідко з'являється в соцмережах.

Проте Варя не приховує, що у неї, наприклад, є бойфренд. Нещодавно у своєму блозі в Instagram вона опублікувала зворушливий знімок із ним.

У кадр потрапив безневинний прояв почуттів юних закоханих - Кошова-молодша показала, як ніжно тримає свого обранця за руку. При цьому його обличчя зіркова спадкоємиця відкривати не стала.

відео дня

Втім і саму фотографію Варвара Кошова залишила без коментаря, а зворушливий кадр проілюструвала емодзі у вигляді білого сердечка.

Варвара Кошова з хлопцем
Варвара Кошова новини - донька Євгена Кошового показала бойфренда / instagram.com/kosshevayaa

Хто такий Євген Кошовий?

Євген Вікторович Кошовий - український актор кіно, телебачення та озвучування, шоумен, телеведучий.З 2005 року і по теперішній час - учасник шоу "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", ведучий "Чисто News", з 2012 року - член журі телешоу "Розсміши коміка". З 2019 року ведучий "Ліги Сміху", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше актор-утікач Дмитро Ступка пояснив, чому не повертається в Україну. Він зізнався, чи планує остаточно осісти у США, та де бачить своє майбутнє.

Також українці рознесли Потапа через його заяву про "порятунок" України - скандальний музичний продюсер відповів на критику через його часті та тривалі закордонні відрядження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти