StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тоня Матвієнко зізналася, що просила у Вакарчука після смерті мами

27 травня 2024, 11:59
382
Співачка Тоня Матвієнко нещодавно представила на суд глядачів нову відеороботу - кавер на пісню гурту Океан Ельзи "Друг" (після дозволу Вакарчука).
Матвієнко, Вакарчук
Тоня Матвієнко пояснила, як записала кавер на легендарну пісню Вакарчука / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська фолк-співачка Тоня Матвієнко нещодавно випустила кавер-версію на легендарний хіт рок-гурту Океан Ельзи "Друг". Як каже артистка, дозвіл на переробку треку їй дав особисто лідер гурту Святослав Вакарчук, повідомляє "Обозреватель".

"Усе сталося відносно спонтанно. Через кілька днів після того, як пішла мама, я сіла переглядати повідомлення зі словами підтримки в месенджерах. Один із них був від Святослава. Звісно, я подякувала і водночас запитала, а чи не міг Святослав подарувати мені пісню? Відповідь була схвальна і запитав лише: "Яку саме?" Яку я обрала - ви вже знаєте. Дуже вдячна за можливість представити свою інтерпретацію легендарного хіта", - сказав він.

Причому, каже Матвієнко, Вакарчук не давав їй жодних порад щодо роботи над кавером і почув уже готовий результат.

"Під час роботи над треком зі Святославом ми не радилися. Він почув мою версію вже в день прем'єри і надіслав мені повідомлення з текстом "молодець" і блакитне та жовте сердечко. До речі, над саундом працювала команда з Іваном Клименком. Він автор пісні "Стефанія", з якою Kalush Orchestra перемогли на Євробаченні-2022, а також написав "Teresa & Maria", з якою цьогоріч Alyona Alyona і Jerry Heil тріумфально виступили в Мальме", - підсумувала вона.

Смерть Ніни Матвієнко - новини за темою

Нагадаємо, мати Тоні, легендарна співачка Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Вона не дожила 2 дні до свого 76-річчя.

Раніше друзі Ніни Матвієнко натякнули на причину смерті співачки - подруги та колеги згадали, якими були останні місяці життя Ніни Митрофанівни.

11 жовтня тисячі людей прийшли до Національної філармонії України, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню путь. На церемонії прощання гості згадували талановиту співачку та висловлювали її родині свої співчуття.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти