StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хто буде за стареньким доглядати": Тоня Матвієнко здивувала фанатів звісткою про батька

7 травня 2024, 03:00
405634
Українська співачка Антоніна Матвієнко зізналася, що після смерті її матері - легендарної Ніни Матвієнко 2023 року - її батько Петро Гончар повернувся в сім'ю.
Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко, Петро Гончар і Ніна Матвієнко / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Співачка Тоня Матвієнко зізналася, що після смерті торік її легендарної матері, фолк-співачки Ніни Матвієнко, у 2023 році її батько, художник Петро Гончар повернувся в сім'ю. Про це вона Тоня Матвієнко розповіла в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок".

"Там ціле господарство. Ну і тато каже, хто ж буде за мною стареньким доглядати", - зазначила співачка. А так, тато може ще й із Ніною (молодша донька співачки від співака Арсена Мірзояна - Главред) допомогти. Раніше одні дівчата, більшість нас була, а тепер одні чоловіки у нас переважають. Нехай командують", - розповіла співачка.

До слова, Ніна Матвієнко прожила в шлюбі 50 років із Петром Гончаром (і, крім Тоні, у них є ще сини Петро та Андрій), але незадовго до смерті розповіла журналістам, що вони розлучилися. І вона розповідала, що особисто просила Гончара переїхати на сімейну дачу, щоб він не "муляв очі".

відео дня

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

"Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Не було жодного скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякої користі в домі", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Вона не дожила 2 дні до свого 76-річчя.

Раніше друзі Ніни Матвієнко натякнули на причину смерті співачки - подруги та колеги згадали, якими були останні місяці життя Ніни Митрофанівни.

11 жовтня тисячі людей прийшли до Національної філармонії України, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню путь. На церемонії прощання гості згадували талановиту співачку та висловлювали її родині свої співчуття.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти