StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Таємне весілля, секретне розлучення: Брежнєва висловилася про розрив з Меладзе

9 жовтня 2023, 23:09
VERA дала перший публічний коментар щодо її стосунків з музичним продюсером.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе розлучилися - співачка коментує причини / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Співачка Віра Брежнєва і композитор та музичний продюсер Костянтин Меладзе стали офіційно чоловіком і дружиною в 2015 році. Церемонія пройшла в найсуворішому секреті, як і їх тривалий роман, який передував весіллю. Саме подружжя його не коментувало, але за чутками відносини між Меладзе і Брежнєвою зав'язалися ще в 2005-му, коли обидва були не самотні.

Віру дорікають в тому, що вона "вкрала" Костянтина у Яни Сум; музичного продюсера - в його надмірній любові до своїх підопічних прекрасної статі. Тепер, до превеликої радості хейтерів, Меладзе і Брежнєва оголосили про розлучення.

Розставання підтвердила сама Брежнєва анонсом нового україномовного міні-альбому. Однак співачка не була з цього приводу багатослівною.

відео дня

Вона порушила мовчання в ефірі Сніданку з 1+1, вірніше ведучий Тімур Мірошниченко зачитав коментар Віри Брежнєвої щодо її розлучення.

"У мережі шириться багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. Із вдячністю й повагою одне до одного просимо всіх поважати наше рішення", - процитував співачку ведучий в рамках ЖВЛ.

Раніше ексдружина Володимира Остапчука натякнула, що причиною їх розставання стала невірність шоумена. Про це Христина Горняк дізналася в день річниці його відносин з новою коханою.

Також про зраду чоловіка розповіла Вікторія Бекхем. Пара вперше прокоментувала на публіці інтрижку Девіда, яку футболіст завів під час робочого відрядження до Іспанії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти