StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вікторія Бекхем вперше розповіла про зраду Девіда - як виглядає суперниця

4 жовтня 2023, 20:03
На початку двохтисячних Бекхемів сильно "штормило", хоч вони і намагалися для преси зображати ідеальну пару.
Вікторія Бекхем, Девід Бекхем
Вікторія Бекхем прокоментувала роман Девіда Бекхема з Ребеккою Лус / колаж: Главред, фото: instagram.com/victoriabeckham

У липні 2024 року Вікторія та Девід Бекхем відзначатимуть срібне весілля - 25 років разом. За чверть століття пара в популярній культурі набула статусу скелі в плані сімейних цінностей - їх невеликий клан завжди разом і дуже дружний, а те, що Вікі та Девід все ще закохані один в одного, як підлітки, не викликає ні в кого сумнівів.

Однак в їх сімейному житті все ж був темний період. Про нього подружжя згадало в документальному серіалі від Netflix, присвяченому футболістові. Йдеться про роман спортсмена з його асистенткою на ім'я Ребекка Лус.

У 2003 році Бекхем перейшов з "Манчестер Юнайтед" в мадридський "Реал", і був змушений перебратися до Іспанії. Вікторія з маленькими Брукліном та Ромео залишилася в Британії, щоб не відривати хлопчиків від звичного життя. Футболісту було сумно і самотньо без сім'ї, і він знайшов розраду в обіймах Лус.

відео дня

Про їх роман, який став для ЗМІ справжньою сенсацією, Вікторія дізналася з газет. Лус публічно заявила, що мала інтимний зв'язок зі спортсменом, а Девід все заперечував.

"Я правда не знаю, як нам вдалося через це пройти. Вікторія - це для мене все. Бачити, як їй боляче, було неймовірно важко, але ми - бійці і в той час нам потрібно було боротися один за одного, потрібно було боротися за нашу сім'ю. Те, що у нас було, було варте того, щоб за нього боротися", - цитує спогади спортсмена видання Daily Mail.

Вперше в серіалі невірність побічно підтвердила і дружина футболіста. Після новин про його роман з Лус, вона з дітьми переїхала в Мадрид, де пара стала ретельно працювати над відносинами. Їхнє життя в той період Вікторія назвала "жахіттям" та "цілковитим цирком".

"Це був найважчий період для нас. Ми відчували, що проти нас весь світ. Ось у чому річ: ми були один проти одного, якщо бути абсолютно чесними. До Мадрида іноді було таке відчуття, що ми проти всіх інших, але ми були разом, ми були пов'язані, ми були один у одного. Але коли ми були в Іспанії, було відчуття, ніби і один одного у нас немає. І це сумно. Я навіть описати не можу, наскільки важко це було", - зізналася Вікторія Бекхем.

Ребекка Луз
Ребекка Лус - ймовірна коханка Девіда Бекхема / instagram.com/rebeccaloosofficial

Раньше Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри. Шикарна "перчинка" вдається до вельми екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Також дружина Девіда Бекхема посвітила принадами в піджаку на голе тіло, за що знову нарвалася на жорстку критику від недоброзичливців. Її новий образ викликав масу пересудів.

Інші новини про Вікторію та Девіда Бекхем:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти