StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Горняк відзначила річницю з Остапчуком та його "дружиною", і натякнула на зраду

5 жовтня 2023, 12:42
Нелюбовний трикутник в один день знайшов приводи для веселощів.
Христина Горняк, Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Христина Горняк відреагувала на річницю стосунків Володимира Остапчука та Катерини Полтавської / колаж: Главред, фото : instagram.com/kristygor, instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук скоро стане більш популярним завдяки скандалам навколо його особистого життя, ніж діяльності ведучого. Він важко розлучався з першою дружиною, натякаючи на її психічну неспроможність, тепер - мовчазно конфліктує з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк, з якою він розлучився рік тому.

В основному проблеми колишніх коханих стосувалися будинку під Києвом, який знаходиться у власності обох ексів. Тепер же з'ясувалася ймовірна причина, по якій Остапчук і Гірник розлучилися.

4 жовтня шоумен на своїй сторінці в Instagram повідомив, що в цей день він святкує першу річницю стосунків з його новою коханою - Катериною Полтавською. Він присвятив своїй "коті" зворушливий пост, в якому розповів, як сильно вона йому дорога.

відео дня

Варто відзначити, що раніше Полтавська заявляла, що ніколи б не стала будувати відносини з одруженим чоловіком, і стверджувала, що її роман з ведучим почався після його розриву з другою дружиною.

Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська відсвяткували річницю відносин, яка збіглася з днем розлучення ведучого з Христиною Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk

Виявилося, Катерина злукавила. У день її річниці з Остапчуком його колишня дружина опублікувала у своєму Instagram- блозі фото свідоцтва про розлучення, в якому стоїть дата - 4 жовтня 2022 року. Христина Горняк натякнула, що підозрювала про невірність Остапчука, а тепер його демонстративне свято з Полтавською лише зміцнило її впевненість.

Втім, блогерка не стала засмучуватися. Вона привітала себе з розлученням, колишнього - з новою любов'ю, і навіть розповіла, який би подарунок вона мріяла отримати - 50% спільно нажитого майна, яке вони вже рік не можуть поділити.

Христина Горняк
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська відсвяткували річницю стосунків, яка збіглася з днем розлучення ведучого з Христиною Горняк / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristygor

Раніше Володимир Остапчук розповів, як зійшовся з третьою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, яка вважає, що у неї роздвоєння особистості і "жирні ноги".

Пізніше Христина Горняк заявила, що шоумен відмовляється йти на контакт по розділу спільного майна після розлучення. Зокрема блогерку цікавить будинок під Києвом, який вона придбала і облаштовувала разом з Остапчуком.

Інші новини про Христину Горняк та Володимира Остапчука:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти