StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Синові відомого ведучого потрібна термінова операція

4 грудня 2023, 21:33
25567
Слава Дьомін дуже переживає за здоров'я юнака перед його першим серйозним хірургічним втручанням.
Слава Дьомін з сином
Слава Дьомін розповів про операцію сина-підлітка / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official

Український ведучий Слава Дьомін, всупереч своєму не найщасливішому дитинству, став уважним і турботливим батьком для єдиного сина. Опіку над 13-річним Владиславом він ділить з колишньою дружиною, і часто в своєму блозі в Instagram ділиться подробицями взаємин з підлітком.

Так нещодавно шоумен не на жарт налякав підписників знімком з Владом у лікарні. Дьомін розповів, що хлопчик проходить різні аналізи, а в середу йому зроблять операцію під загальним наркозом.

Після відвідування ЛОРа Влад отримав рекомендацію про видалення аденоїдів - в іншому випадку у нього можуть виникнути проблеми з диханням і носовою перегородкою. Ведучий визнав висновок лікаря правильним і став готувати спадкоємця до процедури.

відео дня

При цьому він зазначив, що і він сам, і мама хлопчика жахливо нервують перед майбутньою операцією. Що ж стосується Влада, то підліток бачить в цьому захоплюючу пригоду, і чекає цього більше, ніж Дня святого Миколая.

Слава Дьомін з сином
Слава Дьомін розповів про операцію сина-підлітка / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official

Раніше перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла про перемогу, зміни у відносинах з Володимиром Зеленським під час війни, а також у ньому самому.

Також ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук прокоментувала чутки про вагітність. Вона заміжня вже два роки і шанувальники з нетерпінням чекають від неї хороших новин.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти