StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олена Зеленська розповіла про перемогу, зміни у відносинах і в самому президенті

4 грудня 2023, 12:42
1818
Сім'я Володимира Зеленського не може бути разом з 24 лютого 2022 року, але президентське подружжя не опускає руки.
Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська висловилася про Володимира Зеленського під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська у своєму великому інтерв'ю для азіатських ЗМІ розповіла, як сьогодні виглядає життя з Володимиром Зеленським, як сильно українського лідера змінила війна, та звідки він черпає ресурси, щоб рухатися вперед.

Так дружина гаранта зазначила, що все ще живе з чоловіком окремо, так як більшу частину часу він проводить в своєму офісі. Подружжя зустрічається на пару годин кілька разів на тиждень. І за цей короткий час Олена Зеленська намагається повернути в їхнє спілкування хоч ілюзію мирного життя. Наприклад, нещодавно пара обирала подарунки дітям на новорічні свята. Також перша леді завжди розповідає президенту про успіхи їхніх спадкоємців.

На жаль, в ці рідкісні години гаранту і його дружині не вдається уникнути і політичних тем. "Ми так само не можемо постійно жити разом, тому що він постійно перебуває в Офісі. Але ми знаходимо можливості зустрічатися з ним і з дітьми раз-два на тиждень. На щастя, така можливість існує. Авжеж, йому дуже складно... Я зі свого боку намагаюся його підтримувати. Ми ведемо розмови політичні, ніхто не може цього уникнути. Авжеж, я питаю про війну – хочеться дізнатися щось таке, що ніхто не знає, а він скаже, що от завтра перемога... На жаль, таких відповідей я не отримую. Думаю, якщо дійсно буде така новина, то я дізнаюся про це разом із усіма українцями із його вечірнього звернення", - говорить Зеленська.

відео дня

Але, всупереч всім обставинам, вона незмінно розповідає про чоловіка з гордістю. Перша леді зазначає, що її чоловік змінився і зовні, і внутрішньо, але незмінним залишається його бажання привести Україну до миру, до перемоги. А якщо вже він поставив собі ціль, каже дружина лідера країни, то не зійде з дистанції ні за яких умов.

"Я думаю, всі можуть спостерігати за його змінами. Навіть зовнішньо це видно, наскільки він змінюється. Це невимовна відповідальність – бути президентом країни, яка у війні. Це не може не датися взнаки. Але хочу зазначити, що він дуже витривала людина. Я знаю його вже багато років і в різних ситуаціях його бачила. Я знаю, що він витримає. У нього є якісь джерела, які його тримають. Найголовніше, мені здається, це його впевненість, що він має привести нашу країну до перемоги і побачити, як настане мир. Це бажання веде його і не дає йому зупинятися. Розслаблятися – про це взагалі мова не може йти. Ніхто не може розслабитися", - переконана перша леді України.

Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська та Володимир Зеленський: перше фото зроблено за тиждень до початку повномасштабної війни, друге - на Новий Рік-2023 / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше пропагандисти країни-окупанта зганьбилися фейком про Олену Зеленську та її шопінг в магазині Cartier, на який вона нібито витратила космічну суму грошей.

Також перша леді України поділилася своїм "егоїстичним" бажанням щодо Володимира Зеленського, яке виникло у неї під час повномасштабної війни в країні.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти