StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син божевільного путініста Охлобистіна пішов в армію окупантів

31 грудня 2023, 14:33
Скандальний актор-путініст Іван Охлобистін, який нещодавно "зловив кулю" на Донбасі, розповів, що його старший син Василь пішов воювати.
Охлобистін, Донбас
Про долю старшого сина Охлобистін не хвилюється - мовляв, через армію пройти повинен кожен / колаж Главред, фото УНІАН, росЗМІ

Скандальний артист і сценарист-путініст Іван Охлобистін, який нещодавно "зловив кулю" на Донбасі, розповів, що його старший син Василь (від шлюбу з Оксаною Арбузовою) вирішив поповнити ряди армії російських окупантів. Про це Охлобистін розповів в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ.

Сам божевільний путініст запевняє, що "школу життя" повинен пройти кожен чоловік, тому він повністю підтримав вибір сина. За словами Охлобистіна, Василь відразу попрямував до військкомату - після того, як закінчив університет,

Про долю старшого сина Охлобистін не хвилюється – вважає, що це повинен пережити кожен чоловік.

відео дня

"Армія допомагає краще і швидше розібратися в людському суспільстві, розвиває здібності співіснування в ньому", – з радісним ідіотизмом сказав путініст.

Охло

Нагадаємо, раніше інший відомий артист-путініст Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "У нас цього добра повно". На що звихнувся актор прочитав вірш.

До того інший відомий артист-путініст, співак Григорій Лепс, приїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Лепс, зокрема, відвідав госпіталь в Донецьку, де перебували в тому числі і поранені діти. І тут він, без зайвої скромності сказав – мовляв, його пісні допомагають в лікуванні краще лікарських препаратів.

І зовсім недавно до бойовиків до російських окупантів приїхав Роман "Звір" Білик. Разом з колегою по групі Германом Осиповим він заспівав для них кілька своїх пісень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти