StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Психи реально": божевільний клоун-путініст Охлобистін "зловив" кулю

20 грудня 2023, 15:43
Одіозний російський актор Іван Охлобистін, який потужно підтримує війну в Україні, ледь не був ліквідований на тимчасово окупованому Росією Донбасі.
Охлобистін
Іван Охлобистін, за словами його дочки, ледь не загинув на Донбасі / Instagram, скріншот з відео

Скандально відомий своїми пропутінськими поглядами і православним божевіллям російський актор Іван Охлобистін, нібито потрапив під обстріл під час поїздки на тимчасово окуповані країною-агресором Росії райони Донбасу. Принаймні, саме таку історію розповіла одна з численних дітей путініста - Євдокія на своїй сторінці Instagram.

"Мама з татом в черговий раз їздили на Донбас, відвозили гумдопомогу. Мама поїхала в Ростов за добавкою допомоги, поки тато потрапив під обстріл і зловив кулю. Слава Богу, в броник! Пишаюся неймовірно. Психи реально", - з нездоровим захопленням висловилася дівчина про батьків-путіністів.

Охлобистін

Нагадаємо, раніше інший відомий артист-путініст Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "У нас цього добра повно". На що звихнувся актор прочитав вірш.

відео дня

До того інший відомий артист-путініст, співак Григорій Лепс, приїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Лепс, зокрема, відвідав госпіталь в Донецьку, де перебували в тому числі і поранені діти. І тут він, без зайвої скромності сказав – мовляв, його пісні допомагають в лікуванні краще лікарських препаратів.

І зовсім недавно до бойовиків до російських окупантів приїхав Роман "Звір" Білик. Разом з колегою по групі Германом Осиповим він заспівав для них кілька своїх пісень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти