StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Суд у Москві заочно заарештував Джамалу

29 листопада 2023, 17:28
Слідчі з країни-агресора РФ домоглися того, щоб суд у Москві заочно обрав Джамалі запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
Джамала, Росія
Джамалі закидають поширення фейків про армію російських окупантів / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Суд у столиці країни-агресора РФ заочно заарештував українську та кримськотатарську співачку Джамалу (Сусану Джамаладінову) у справі про "фейки" про російську окупантську армію. Про це пише російське пропагандистське видання ТАСС з посиланням на прокуратуру Москви.

"Відносно Джамаладінової заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Кримінальну справу буде направлено до Басманного районного суду Москви для розгляду по суті за відсутності обвинуваченої, яка перебуває в міжнародному розшуку", - йдеться в повідомленні.

Слідчі з країни-агресора РФ стверджують, що 4 квітня 2022 року Джамала "опублікувала у соцмережі на своїй сторінці, доступній для перегляду необмеженому колу осіб, запис, який містив завідомо неправдиву інформацію про дії російської армії під час проведення спеціальної військової операції".

відео дня

Нагадаємо, раніше вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков показав пам'ятник, який встановив коханій і її матері на Берковецькому кладовищі, де поховані близькі артистки.

Також стало відомо, хто виграв конкурс краси Міс Всесвіт-2023, який відбувся в ніч на 19 листопада, і як виступила "Міс Україна Всесвіт-2023" Ангеліна Усанова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти