StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вдівець Руслани Писанки показав пам'ятник, який встановив коханій

19 листопада 2023, 14:19
138697
Ігор Ісаков встиг організувати зворушливу церемонію до Дня народження артистки.
Руслана Писанка, Ігор Ісаков
Могила Руслани Писанки - Ігор Ісаков встановив покійній дружині пам'ятник / колаж: Главред, фото : facebook.com/ruslanapisanka

Наприкінці жовтня стало відомо, що вдівець легендарної української акторки і ведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков прийняв рішення перенести прах дружини і тещі, які спочивали в крипті Спасо-Преображенського собору, на Берковецьке кладовище в Києві. Там покояться батько і брат покійної зірки та інші її найближчі родичі.

17 листопада артистці могло б виповнитися 58 років. У День народження коханої Іор Ісаков подарував своїй Русі прощальний "подарунок" - встановив пам'ятник на місці її поховання.

На відкриття надгробного каменю Писанки її чоловік запросив друзів, колег і близьких артистки. Прийшли режисер Наталія Ворожбит, телеведучі Єгор Гордєєв і Руслан Сенічкін та ін. Також заупокійну літургію провів на кладовищі митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко. Він же освятив пам'ятник та відспівував Руслану і її маму в Спасо-Преображенському соборі.

відео дня

Ігор Ісаков зізнався, що Дні народження Руслани були в останні роки її життя сумбурними через гастролі, які нерідко випадали на цей час, і через смерть брата Писанки. "Зазвичай ми ніколи не святкували вдома. Чомусь так припадало, що Руся в цей день була на гастролях або на зйомках. Коли вона працювала не в Києві, то я їхав до неї. Але зізнаюся, останні роки дні народження Русі були не такими веселими, як хотілося, бо вона народилася 17 листопада, а її рідний брат помер 18. Самі розумієте", - розповів він Оboz.ua.

могила Руслани Писанки
Могила Руслани Писанки - Ігор Ісаков встановив покійній дружині пам'ятник / obozrevatel.com

Що ж стосується Дня народження артистки в цьому році, то після церемонії на кладовищі вдівець Писанки планував влаштувати невеликий обід в колі її близьких, щоб віддати їй шану та поділитися спогадами.

могила Руслани Писанки
Могила Руслани Писанки - Ігор Ісаков встановив покійній дружині пам'ятник / obozrevatel.com

Раніше чоловік Писанки поділився спогадами про те, як померла його теща, мама Руслани Діна Василівна. Жінка страждала від онкології в термінальній стадії.

Також Ігор Ісаков розкрив цікавий факт про його дружину - коли почався перший етап прощання з артисткою, він розповів, яке незвичайне ім'я Руслані дали при хрещенні.

Інші новини про Руслану Писанку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти