StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Спасибі Москві": Лоліта рознилася в Мережі, що їй не вистачає пенсії на дрова

18 лютого 2024, 10:00
Естрадна співачка Лоліта Мілявська, яка народилася на Закарпатті, "відзвітувала" перед фоловерами щодо розміру своєї пенсії.
Лоліто, швабру.
Лоліта намагається хоробритися і каже, що витрачає зароблені на концертах гроші/ колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Скандально відома естрадна співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття), яка вже багато років служить вірою і правдою кривавому путінському режиму, вирішила розповісти своїм фоловерам, яку пенсію вона отримує в країні-агресорі РФ.

Мілявська особливо зазначила, що пишається бути "бабкою" - і навіть подякувала путінському режиму за надбавку до пенсії.

"Усім, хто писав під моїми постами "бабка", присвячую і підтверджую гордість за пенсійне посвідчення. Моя пенсія становить 23 856,55 копійки (приблизно 7156 грн - Главред). Дякую Москві за надбавку", - написала Лоліта.

відео дня

Однак все одно, якщо вірити словам Мілявської, їй такої пенсії недостатньо для звичного життя запроданки. І вона активно проїдає гроші, які вона заробила концертами за багато років.

890

Мілявська показала фоловерам, як розпалює піч дровами у дворі. І пораділа, що ще є сили на те, щоб тягнути дрова і гроші, щоб їх купувати.

Лоліта і скандали в країні-агресорі РФ

Лоліта Мілявська - одна із зірок, що "проштрафилися". Через участь на вечірці у московської блогерки Насті Івлєєвої. Захід негайно викликав скандал у країні-агресорі РФ. І майже негайно всіх знаменитостей, які відвідали вечірку, почали переслідувати - наприклад, масово скасовують концерти, вирізають із телеефірів і позбавляють рекламних грошей.

Мілявська теж опинилася під тиском - артистку масово "скасовують" у телеефірах і закликають не давати їй проводити заплановані концерти та корпоративи. Тому-то останнім часом співачка тільки тим і зайнята, що вибачається.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти