StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соловйов знову причепився до Пугачової

1 вересня 2022, 23:44
Примадонна, на відміну від Соловйова, має почуття такту і власної гідності.
Соловйов, Пугачова, Галкін, Кіркоров
Соловйов, Пугачова, Галкін, Кіркоров / скріншот

Російський топовий пропагандист Володимир Соловйов, якого можна сміливо закликати до відповіді разом з Путіним за смерті українських громадян, все ніяк не вгамується з приводу російської співачки Алли Пугачової.

Примадонна російської естради вибрала позицію мовчання, в той час, як її чоловік Максим Галкін, не соромлячись і не боячись, засудив геноцид українського народу.

Безперервна словесна діарея Соловйова з приводу війни в Україні, періодично "забризкує" і Аллу Борисівну, яка по поверненню в Росію мріє набити морду декому.

відео дня

"Пугачова, яка повернулася в Росію, свого часу обіцяла відкрити рот і все розповісти. Алла Борисівна, час прийшов. Давайте! Почніть з себе. Скільки, хто і як вам відвантажував готівкою, починаючи з 1990-х за підтримку різноманітних політичних кандидатів. Я пам'ятаю вашу участь у президентській кампанії, в губернаторських... Просто, щоб люди розуміли ціну вашої неупередженої думки і вашої любові", — говорить кремлівський блазень.

Через кілька годин після цього Алла Пугачова в соціальних мережах опублікувала колаж зі знімками себе, Соловйова і Галкіна. "Шкода Володю. Але ж і лопнути можна від злості і хамства", — підписала Алла Борисівна.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Алла Пугачова повернулася в Росію. Вона вже розповіла, чим займатиметься в Росії після повернення з Ізраїлю.

"Порядок наводити. У моїй голові, у вашій голові", — сказала співачка.

Вона зізналася, що в Росії перебуває нібито вже не перший день. Також Пугачова запевнила, що її діти 1 вересня підуть до школи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти