Соловйов на росТБ закотив істерику і порівняв Шольца з диктатором Гітлером

26 серпня 2022, 18:13
Цього разу своє дуже неякісне лицедійство російський пропагандист Володимир Соловйов направив на нинішнього німецького канцлера Олафа Шольца.
Шольц
Олаф Шольц / Колаж Фото УНІАН та скріншот з відео

Пропагандист Володимир Соловйов в черговий раз закотив низькопробну істерику в своїй передачі на телеканалі "Росія 1". Цього разу своє погане лицедійство він направив на німецького канцлера Олафа Шольца.

"Йа! Дас іст кайне дрібненький, зовсім маленький фюрер! Ну зовсім гримнувся головою людина, ну просто ось. Ну, ось що у нього сталося. Ну не можна ж настільки бути (божевільним -"Главред") ",- видав пропагандист промову з псевдонімецькими словами.

Потім він почав показувати фотознімки Шольца верхи на танку.

відео дня

"Приїжджає до своєї бандерівської сволоти і починає їм демонструвати панцер. Подивіться, подивіться. І він залазить на драбина, на дойче, йа, зер гут! І він фотографується!",- не зменшував Соловйов градус істерики.

Далі, він навіть порівняв Шольца з нацистським диктатором Адольфом Гітлером, показавши фотоколаж в студії.

"Фуражечку одягни і вусики відпусти ще! А у мене питання до нас: якщо ми знаємо, що там - на німецьких землях-нацисти готують бандерівську сволоту на німецькій техніці - навіщо нам чекати, поки вони з'являться на фронті? Чому не вважати це легітимними цілями прямо там? Чому не завдати удару по терористичних формуваннях українського рейху, які проходять на території дас Дойчланд?",- плюючись, закінчив істерити Соловйов.

Нагадаємо, 11 березня 2022 року YouTube розпочав процедуру негайної блокування каналів, які належать державним медіа Росії.

"YouTube починає негайне блокування каналів російських державних медіа по всьому світу", - написав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своєму каналі в Telegram.

Наприкінці червня найпопулярніший у світі відеохостинг YouTube задовольнив вимогу СБУ і заблокував 442 проросійських канали, на яких сумарно мали понад 15 мільйонів підписників

Серед заблокованих YouTube-каналів: "Росія", "Соловйов LIVE", "Маргарита Симоньян", "зірка", "перший" і багато інших.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти