StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бідний Володя": Пугачова відповіла Соловйову

1 вересня 2022, 15:09оновлено 1 вересня 2022, 17:44
Алла Пугачова приїхала в Москву і повідомила, кому б хотіла "надавати по морді".
Алла Пугачова
Алла Пугачова / скріншот

Російська співачка Алла Пугачова, яка не стала на бік зла і не підтримала криваву війну Росії проти України, повернулася в РФ.

Співачку весь цей час" полоскали " пропагандисти, як могли. Її ім'я не сходило зі сторінок російських ЗМІ через її чоловіка Максима Галкіна, який відкрито засудив вбивства і винищення українського народу і, судячи з усього, не збирається повертатися на батьківщину.

Не залишився осторонь і головний пропагандист і злочинець Володимир Соловйов, який також не міг пережити мовчання Пугачової про війну.

Цього разу не стрималася і Примадонна. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала колаж, де зобразила головний рупор Кремля.

"Шкода Володю. Але ж і лопнути можна від злості і хамства", - підписала колаж вона.

Співачка також проговорила з журналістами, що їй найбільше хотілося б зробити по поверненню в Москву. "Багато чого хотілося б зробити. Морду набити одній людині!" - сказала 73-річна артистка, маючи на увазі, швидше за все, когось із кремлівських пропагандистів.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова повернулася в Росію. Вона вже розповіла, чим займатиметься в Росії після повернення з Ізраїлю.

"Порядок наводити. У моїй голові, у вашій голові", — сказала співачка.

Вона зізналася, що в Росії перебуває нібито вже не перший день. Також Пугачова запевнила, що її діти 1 вересня підуть до школи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти