StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слава Камінська прокоментувала зникнення "заклятої" подруги Віки Смеюхи

16 вересня 2024, 14:24
284
Доля чорненької з НеАнгелів обростає чутками.
Слава Камінська, Вікторія Смеюха
Слава Камінська висловилася про чутки про Вікторію Смеюху / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka, instagram.com/vikanablack

Навесні 2021 року дівочий дует НеАнгели розпався після 15 років існування. Слава Камінська та Вікторія Смеюха зайнялися своїми сольними кар'єрами, попутно видаючи пресі скандальні подробиці про їхні непрості стосунки.

Так Камінська не стрималася і цього разу: в її блозі в Instagram підписники попросили її прокоментувати чутки про Смеюху, яка зникла з інформаційного простору ще восени 2022 року. Вважається, що чорненька з НеАнгелів виїхала за кордон, де знайшла партнера і народила первістка.

Сама Вікторія зберігає мовчання - не спілкується з фанатами та не дає інтерв'ю. Тому по інформацію звернулися до Слави.

відео дня

Та зі свого боку розповіла, що у Смеюхи почалося нове життя. Решту чуток вона не може ні підтвердити, ні спростувати, оскільки співачки не підтримують зв'язок. "Не пропала, а жити почала. Ми не спілкуємося, це мої здогадки", - підкреслила Камінська.

Слава Камінська
Слава Камінська висловилася про чутки про Вікторію Смеюху / instagram.com/babaslavka

Хто така Слава Камінська

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар видала відвертість про новий роман, чутки про який з'явилися після її відео з літнього відпочинку, на якому засвітився невідомий чоловік.

Також стало відомо, що український актор Дмитро Ступка опинився в епіцентрі землетрусу - стихійне лихо розбудило всю Каліфорнію, де зараз мешкає артист, рано вранці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти