StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скільки вклали в Лободу: стало відомо про інвестиції Крапівіної в співачку

10 травня 2022, 16:09
У Росії все ніяк не можуть "відпустити" Лободу.
1652187580-1494.jpg
Лобода і Крапівіна довгий час перебували в робочих відносинах / Starhit.ru

Продюсер української співачки Світлани Лободи, яка останнім часом брала за виступ в Росії 100-150 тисяч доларів, Нателла Крапівіна, вкладала в співачку особисті 2-3 мільйони доларів на рік.

Про це українським ЗМІ розповів концертний директор співачки Євген Морозов.

читайте такожЛобода може повернутися в Росію з концертом у Владивостоці

відео дня

За словами Морозова, вона вкладала в Лободу приблизно 2-3 мільйони доларів на рік.

"Для Крапівіної це були копійки. Свєта б не знайшла їй заміну, в Росії точно. Російським олігархам Лобода ніколи не була цікава. А Нателле знайомство зі співачкою принесло популярність. Ну хто її знав років 15 тому? Коли вона дружила з Арбеніною. До слова, Діана і познайомила Крапівіну з Лободою. Кілька років тому вони навіть вечеряли разом у ресторані. Що тут такого? Це звичайна історія для Москви", - цитує його Starhit.ru.

Морозов зазначив, що виконавиці без Крапівіної доводиться несолодко, адже вона сильно залежала від неї.

"Лободі намагалися довгий час знайти нового продюсера. Від її обличчя давно вели переговори, тому що з Нателлою робочі відносини і вливання в світлі грошей закінчилося. Нателла адже дуже багата, вона була гаманцем для Лободи, а світлі була потрібна багата нянька. Тим більше, у неї двоє дітей, настав дуже важкий час для неї", — додав він.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода, яку раніше громадськість засудила за замовчування винуватців війни в Україні, знову стала учасницею гучного скандалу. На своїй сторінці в Instagram вона анонсувавши свій виступ на благодійному концерті в Латвії 26 березня.

Однак, організатори концерту вирішили не включати виступ співачки у програму заходу, враховуючи її багаторічну діяльність в Росії і для Росії, в той час коли Кремль здійснював окупацію українського Криму і Донбасу, здійснював вбивства українських військових і цивільного населення на сході України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти