StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лобода і Данилко брали готівкою: російський продюсер розповів про "астрономічні" гонорари українців в РФ

25 квітня 2022, 09:29оновлено 6 листопада 2023, 16:39
Російський продюсер розповів про гонорари.
Світлана Лобода
Світлана Лобода часта гостя російських концертів / instagram.com/lobodaofficial/

Світлана Лобода останнім часом брала за один виступ в Росії 100-150 тисяч євро і ці гроші їй ще як платили.

Про це розповів організатор виступів зірок шоу-бізнесу в Росії Кирило Чибісов. За його словами, в хороший час у Лободи в Росії було до 20 виступів на місяць, пише News.ru.

читайте також"Для мене це - злиденна душа": Приходько "проїхалася" по заплаканій через війну Лободі

відео дня

"Гонорари артисти, як правило, запитували готівкою. При цьому у російських податкових органів не виникало особливих питань з цього приводу. Артистів пригрівали, ставилися до них як до улюблених дурашкам, закриваючи очі на будь-які дивацтва. А як поводилися деякі знаменитості, я за більш ніж 15 років своєї роботи в шоу-бізнесі надивився", - іронізує продюсер "не-дурашка".

Продюсер також називає українських артистів "повіями". "Багато артистів не патріоти, а повії. Як би вони не пижилися, доводячи зворотне. Йдуть за тим, хто більше заплатить або в надії на майбутні преференції", - додає Чібісов.

Продюсер, в дусі російської пропаганди і тотальної брехні розповідає, що українська влада нібито змушувала українських артистів записувати антиросійські відео, і тоді їм дозволяли не платити податки. "Артисти свої сотні тисяч доларів і євро за концерти, як я вже сказав, запитували і отримували, як правило, вчерную. Як їм врятувати капітал? А дуже просто, кажуть їм "порадники" з неласкавих українських структур: записуєш в соцмережах антиросійські відео, і ми тебе не чіпаємо. Вони і записують. Тобто артистів прихопили за найболючіший орган — гаманець", - марить Чібісов.

читайте такожАндрій Данилко розповів, чому засмутився через заборону на в'їзд до Росії на 50 років

Він також розповів про Софію Ротару. "Вона за відносно невеликі гроші приїжджала на збірні солянки, співала по дві-три пісні. Без балету, без групи. Вона вже пенсіонерка, як і Пугачова, її теж немає в шоу-бізнесі в широкому розумінні. Опустила гонорар до 25 тисяч євро за пару пісень. Для шоубізу це майже копійки", - говорить він.

Що стосується Андрія Данилка, то тут продюсер Чибісов особливо краноречив. "Андрій Данилко всі ці роки регулярно їздив на закриті корпоративи в Росію. Заборонений плід, як відомо, солодкий. Сердючка свого роду заборонений плід. Чиновники і олігархи хвалилися перед друзями: ми змогли домовитися, сама Сердючка приїхала. Гості в захопленні: мовляв, ти даєш. Насправді Сердючку запросити нескладно, були б гроші. В Україні Данилко платили, як правило, 15-20 тисяч доларів за виступ. У "поганій Росії" його гонорари нерідко становили 100-120 тисяч євро. Літав разом зі своїм колективом (тоді у нього було 24 людини) до Мінська, а звідти на поїзді до Москви. Говорив, так зручніше",-розповідає"правдоруб" - продюсер.

"Подивившись закордонний паспорт Данилка, можна вивчити, де російські олігархи перечікували пандемійний час: Італія, Дубай. Літали туди на приватних літаках, влаштовували туси для ближнього кола, звали Сердючку. Якби не було шалених грошей в Росії, не було б і шоубізу в такому часом потворному варіанті. Я б зараз не артистів таврував "зрадниками", а тих, хто платив їм ці шалені мільйони", - додає він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти