StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальна Анна Болейн Джоді Тернер-Сміт зібралася на головну роль у кінокомікс Marvel

29 липня 2021, 15:59
Зірка Анни Болейн, яка отримала найнижчий бал в історії IMDB, Джоді Тернер-Сміт може отримати ключову роль у Marvel.
Джоді Тернер-Сміт
Джоді Тернер-Сміт / @jodiesmith / Instagram

У червні розігрався скандал - користувачі оцінили серіал Анна Болейн з темношкірою актрисою Джоді Тернер-Сміт на 1,2 бала з 10. Причому, на думку більшості проблема була не в блеквошингу, а в провальному сценарії і огидній грі акторів.

Але як повідомляє The Illumenerdi, Джоді Тернер-Сміт може зіграти роль Каліпсо в екранізації коміксу Марвел про Крейвена-мисливця.

Каліпсо безпосередньо пов'язана з походженням Крейвена-мисливця, який в неї закоханий. Саме вона дарувала йому надздібності. Більш того, це жриця розпалювала в герої ненависть до Людини-павука.

відео дня

Каліпсо має легендарну історію в коміксах, психопатична жриця вуду, яка в якийсь момент збільшила свої сили, пожертвувавши своєю молодшою сестрою. Каліпсо володіє здібностями контролювати розум і воскрешати, а її здібності пов'язані з її практикою вуду.

Нагадаємо, головну роль у фільмі виконає Аарон Тейлор-Джонсон. Режисером виступає Джей Сі Чендор, відомий Потрійний актор.

Прем'єра відбудеться 13 січня 2023 року.

Як відомо, IMDB просто виключили з підрахунку голосів негативні оцінки, щоб у серіалу Анна Болейн рейтинг став вище 1,2 з 10.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти