StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальний серіал Анна Болейн з темношкірою актрисою отримав розгромні відгуки глядачів

8 червня 2021, 05:32
Проект Channel 5 Анна Болейн 2021 провалився в рейтингу на популярному сайті IMDB.
Джоді Тернер-Сміт
Джоді Тернер-Сміт з серіалу Анна Болейн / @jodiesmith / Instagram

Нещодавно закінчився показ серіалу Анна Болейн на каналі Chаnnel 5, і глядачі, які критикували його з першої серії, "обвалили" рейтинг шоу на сайтах, де звичайні користувачі можуть писати відгуки.

Так, на IMDB на 7 червня у серіалу Анна Болейн рейтинг 1,2 на підставі 1,6 тисяч рецензій користувачів. Зате на агрегатори на кшталт Metacritic його навіть не додали.

А видання The Guardian і The Тelegraph навпаки ставили серіалу бали вище середнього у своїх відгуках після перегляду серій.

відео дня

У рецензіях багато лають серіал за кількома пунктами - сумнівний з точки зору історії та логіки сюжет, сценарій, тон тощо. Незважаючи на акценти творців, дісталося також і акторському складу. Деякі відзначають, що історію Анни "перебрехали", і Тернер-Сміт "недограла".

Сюжет серіалу Анна Болейн 2021 розповідає про останні дні життя колишньої дружини короля, яка намагається організувати майбутнє дочки, паралельно стикаючись з противниками в соціальних колах.

Актриса вже висловилася з приводу сприйняття відіграної нею ролі Анни Болейн.

Джоді Тернер-Сміт
Джоді Тернер-Сміт / @jodiesmith / Instagram

Тернер сказала, що творці відпочатку розуміли - проект не для всіх.

Тому актрису не здивувала реакція глядачів. Вона заявила, що автори хотіли в першу чергу розповісти історію конкретного персонажа, не зациклюючись на питаннях раси чи історичних подій.

Нагадаємо, зйомками займалися кіностудія Fable Pictures спільно з Chanel 5 і Sony Pictures Television. Режисером серіалу виступила жінка - Лінсі Міллер, яка працювала над картиною Падіння в мертві води. Створенням сценарію займалася дебютантка Єва Хеддервік Тернер.

Брата Анни Джорджа Болейна зіграв Паапа Ессьєду, Генріха VIII, її чоловіка, - Марк Стенлі, наступну на черзі дружину Генріха, Джейн Сеймур - Лола Петтікрю.

Перша серія Анни Болейн вийшла 1 червня. Всього в міні-серіалі 3 серії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти