StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сайт IMDB спіймали на підтасовуванні оцінок для скандального серіалу Анна Болейн

11 червня 2021, 18:30
Після того, як скандальний серіал всього через тиждень після прем'єри втратив рейтинг, його повернули пікантним методом.
Анна Болейн
Анна Болейн / кадр з серіалу

Провальний серіал Анна Болейн, навколо якого прогриміло відразу кілька скандалів, став причиною нового курйозу. На сайті IMDB, на якому глядачі можуть оцінювати фільми і серіали, несподівано заблокуався негативний рейтинг для Анни Болейн.

Завдяки скиданню рейтингу серіал знову отримав 6,9, які засновані нібито на 5,6 тисячах оцінок. Але якщо скористатися функціями IMDB і відкрити кількість зірок, виявиться, що насправді 5138 осіб поставили оцінку 1. Серіал отримав 91,6 % найбільш негативних оцінок.

Сайт IMDB спіймали на підтасовуванні оцінок для скандального серіалу Анна Болейн

Таким чином, справжня оцінка серіалу виглядає так:

відео дня

Анна Болейн-оцінки на IMDB

  1. 5138
  2. 236
  3. 44
  4. 16
  5. 14
  6. 16
  7. 20
  8. 14
  9. 10
  10. 101
Сайт IMDB спіймали на підтасовуванні оцінок для скандального серіалу Анна Болейн

Нагадаємо, щоо серілал критикували відразу за кілька "проколів" - за те, що королеву Англії зіграла темношкіра актриса Джоді Тернер-Сміт, серіал історично недостовірний, акторська гра була не на вищому рівні, в серіалі присутній блеквошинг, який творці просто відмовилися обговорювати.

Як відомо, з 8 червня на сайті IMDB серіал Анна Болейн був з рейтингом 1,2. До 9 червня оцінка грунтувалася на 1,6 тисячах користувачів.

Зйомками займалися кіностудія Fable Pictures спільно з Chanel 5 і Sony Pictures Television. Режисер - Лінсі Міллер, сценарій написала дебютантка Єва Хеддервік Тернер. Брата Анни Джорджа Болейна, зіграв Паапа Ессьєду, Генріха VIII, її чоловіка, - Марк Стенлі, наступну на черзі дружину Генріха, Джейн Сеймур - Лола Петтікрю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти