StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шоу "Орел і Решка" більше не показуватимуть в Росії

25 червня 2022, 23:16оновлено 30 червня 2022, 18:47
Співачка розповіла, що сталося з шоу.
Мішель Андраде
Мішель Андраде / instagram.com/mishvirmish/

Телеведуча і співачка Мішель Андраде, яка нещодавно повідомила про те, що більше не працює з продюсерським центром Потапа, проект" Орел і решка " більше не транслюватимуть в Росії.

Про це вона розповіла в інтерв'ю славі Дьоміну. Про припинення співпраці з російським телеканалом "П'ятниця" також раніше оголосила і автор ідеї "Орла і решки" Нателла Крапівіна.

читайте такожМішель Андраде "з діркою в штанях" похвалилася пружними сідницями

відео дня

"Переговори йшли, але проект більше не транслюватимуть в Росії. Ми навіть поміняли заставку "Орла і Решки" на прапор України. Поки що проект на паузі. Ми зняли другий сезон, це 12 випусків, які не вийшли ще. Але у мене тривають читки, а хлопці монтують, перебуваючи в Україні. Ми доробляємо цю роботу і, можливо, я не знаю, коли точно, може в кінці року або в наступному, вийдуть ці випуски", — зазначила Мішель.

Раніше Мішель Андраде повідомила, що більше не є продюсерським продуктом компанії "MOZGI". Співачка, незважаючи на це, продовжує підтримувати відносини з компанією. "Ми працюємо, ми продовжуємо підтримувати один одного, але вже на зовсім інших умовах", - розповіла артистка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти