StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шон Пенн зізнався, що готовий вдарити Путіна під час зустрічі

15 квітня 2024, 14:42
Голлівудський актор і режисер Шон Пенн відповів, що при зустрічі з диктатором Володимиром Путіним вдарив би того.
Пенн, Путин
Шон Пенн дуже різко висловився з приводу диктатора Путіна / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншоти

Відомий американський актор і режисер Шон Пенн заявляє, що, якби йому довелося знову зустрітися з диктатором Володимиром Путіним, він би його вдарив. Про це діяч мистецтв розповів в інтерв'ю німецькому виданню BILD.

Пенн згадав свою поки що єдину зустріч із диктатором Путіним. У 2001 році в Москві він і легендарний артист Джек Ніколсон бачилися і спілкувалися з господарем Кремля. Відповідаючи на запитання про те, що б він зробив, якби зустрівся з Путіним зараз, Пенн без вагань відповів: "Вдарив".

Артист також закликав міжнародну спільноту, і, зокрема, США, надати більше підтримки Україні

відео дня

"На жаль, я бачу, що моєму уряду сьогодні бракує волі, лідерства і жертовності, які були у президента Рузвельта у Другій світовій. Я вірю в стійкість українців, які борються за кожну п'ядь своєї території, включно з Кримом. Ось чому ми не повинні допустити поразки в цій війні. Цього не повинно статися. Незалежно від того, демократи чи республіканці при владі. Якщо ми програємо цю війну, це може стати і кінцем Сполучених Штатів. Знаєте, я дитя війни у В'єтнамі. Я виріс на її жорстоких і злочинних картинах. Тому я ніколи не вірив, що зброя приводить до миру. Але зараз ми повинні дати Україні все, що в нас є, щоб зупинити цю війну", - розповів Пенн.

Хто такий Шон Пенн?

Шон Джастін Пенн - американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер. Лауреат премій "Оскар" за головні ролі у фільмах "Таємнича річка" і "Гарві Мілк", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше цього року стало відомо про те, що Шон Пенн закрутив роман з українкою - акторкою і телеведучою Ольгою Коротяєвою. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії. А до того відвідувала визначні пам'ятки Риму.

Але в середині грудня 2023 року папараці засікли його на прогулянці в Майамі (штат Флорида) в компанії 38-річної австралійської актриси Наталі Келлі.

За спиною у Пенна досить довгий донжуанський список - зокрема роман із колегою Шарліз Терон і шлюб із легендою світової поп-музики Мадонною.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти