StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Серце билося - але не загнало": вдова Білоножка розповіла про смерть художника

8 лютого 2024, 04:00
Дружина народного артиста України Віталія Білоножка, який пішов із життя на початку січня, розповіла про віроломну хворобу чоловіка - цукровий діабет.
Білоножко, 2
Віталій Білоножко пішов із життя на самому початку 2024 року / колаж Главред, фото УНІАН

Світлана, вдова легендарного естрадного артиста Віталія Білоножка (і його ж багаторічна сценічна партнерка), який пішов із життя на початку січня, розповіла в інтерв'ю порталу "Обозрєватєль" про те, що останніми роками артист вів самітницький спосіб життя і страждав від цукрового діабету.

"Коли артист трохи хворіє, про це не говорять публічно. Нас завжди хочуть бачити красивими, міцними. А хто ж буде розповідати про хвороби? У Віталіка був цукровий діабет. Він лікувався довгий час, приймав ліки, проходив обстеження. Але це дуже підступна хвороба, яка з'їдає все всередині. У нас у багатьох знайомих такий діагноз. Один наш товариш прийшов уранці на роботу, зайшов у кабінет - і впав замертво, уявляєте? Але ми ніколи не думали, що подібне може статися з нами. У нас стільки планів було", - сказала вона.

Як каже Світлана Білоножко, незабаром після Нового року її чоловік вирушив до лікарні на лікування - і там помер.

відео дня

"Те, що сталося, досі не вкладається в голові. Після Нового року Віталіку стало недобре - я викликала швидку. Забрали в стаціонар. І начебто все йшло нормально, лікувався. І раптом мені вранці телефонує молодший син: "Мамо, сказали, що тато помер. Що це таке?" Я взагалі за секунду перестала чути й бачити. У Віталія не витримало серце. Його заводили-заводили - але нічого не могли зробити", - сказала вона.

Нагадаємо, 9 січня 2024 року стало відомо про смерть у віці 70 років легендарного українського естрадного співака Віталія Білоножка.

Пізніше стало відомо, від чого помер артист. Про це розповіла вдова артиста, співачка Світлана Білоножко. Останні дні він провів у лікарні, проте лікарі не змогли врятувати життя Віталію Васильовичу.

Між тим співак до останнього підтримував зв'язок із шанувальниками. Його соціальні мережі відкрили громадськості, про що говорив у свої останні дні покійний Білоножко. Зазначається, що слова артиста пронизані передчуттями близької смерті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти