StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Санта Дімопулос прокоментувала зради, бойфренда та нове заміжжя

9 квітня 2024, 00:23
Свіжоспеченій холостячці вже приписують бурхливе особисте життя.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос особисте життя - Дімопулос відповіла на чутки / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Тиждень тому українська співачка, блогерка і медіадіва Санта Дімопулос повідомила про розставання з чоловіком, бізнесменом Ігорем Кучеренком, після 11 років стосунків. Причиною розриву вона назвала "неможливість рухатися далі разом", і зазначила, що все пройшло мирно і на мажорній ноті, наскільки це можливо.

Деяких шанувальників світської левиці таке пояснення не влаштувало. Вони вирішили поставити Дімопулос кілька навідних запитань, сподіваючись отримати більш детальну картину.

Так, у своєму блозі в Instagram припущення, що її шлюб із Кучеренком розпався через невірність чоловіка, Санта назвала "ворожінням на кавовій гущі". Те саме вона сказала і про появу в неї бойфренда.

відео дня

Що ж стосується нового шлюбу і стосунків загалом, то тут Дімопулос зазначила, що поки не готова планувати щось подібне - зараз вона покладається на долю. "Я тільки вийшла зі стосунків, яке заміжжя? Якщо чесно, я навіть не думаю про це. Я займаюся собою, своїм розвитком і поки хочу бути у стосунках із собою. Я також впевнена, усе дороге серцю і чарівне відбувається, коли того не чекаєш", - написала вона.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос особисте життя - Дімопулос відповіла на чутки / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Чим прославилася Санта Дімопулос

Санта Дімопулос прославилася завдяки участі в розважальній програмі "Фабрика зірок", а згодом стала однією із солісток гурту ВіаГра. Пізніше вона спробувала себе в сольній кар'єрі, проте вона закінчилася одним альбомом.

З досягнень - перемога в телевізійному шоу "Танці з зірками", а також вінтажний бутік брендових речей у Києві.

Дімопулос має двох дітей. Старшого сина Даніеля вона народила від телеведучого Андрія Джеджули, а молодшу доньку Софію від українського бізнесмена, який не проживає в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше чоловік MamaRika, музичний продюсер і комік Сергій Середа, розповів правду про кризу у стосунках зі співачкою. Пару критикували за буцімто піар на проблемах у їхньому шлюбі.

Також український шоумен Слава Дьомін розповів про конфуз своєї дитини - його сина, 13-річного Владислава, звинуватили в магазинній крадіжці. Шоумен висловив свої думки про цю ситуацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти