StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З руками в крові: Кацуріна показала злободенну "романтику" з Дантесом

8 січня 2024, 18:27
1800
У їх парочки можна повчитися з користю планувати спільне дозвілля.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна показала незвичайне побачення з Володимиром Дантесом / колаж: Главред, фото: t.me/dashakatsurinaa, instagram.com/volodymyrdantes

Українська бізнесвумен і дизайнер Даша Кацуріна перебуває у відносинах з українським співаком, коміком і волонтером Володимиром Дантесом. За розвитком їхнього роману із задоволенням стежать тисячі шанувальників, і пара іноді підкидає їм цікаві факти про себе.

Наприклад, побачення закохані вважають за краще проводити з користю. Так разом нещодавно вони відвідали медичний семінар - досвід, який в сучасних реаліях может стати у нагоді кожному українцю.

Один на одному Дантес і Кацуріна вчилися накладати турнікети, обробляти рани і надавати першу допомогу до приїзду швидкої допомоги. Бізнесвумен високо оцінила корисні навички і роботу в парі в якості спільного проведення часу з коханим.

відео дня

"Наше найромантичніше побачення - пройшли разом курс про зупинку критичних кровотеч", - пише Даша Кацуріна і ділиться фотографіями з практикуму на своїй сторінці в Instagram.

Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна показала незвичайне побачення з Володимиром Дантесом / instagram.com/dasha_katsurina

Раніше нова пасія колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, відповіла на хейт за те, що крутить роман з одруженим. Чоловік може все ще перебувати в офіційному шлюбі зі своєю другою дружиною - візажисткою Лілією Реус.

Також 46-річна українська співачка Камалія показала, як святкує Хрещення Господнє. Артистка в купальнику пірнула в крижану воду в ополонці з головою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти