StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія в купальнику сміливо пірнула в ополонку на Водохреща

7 січня 2024, 21:15
46-річна артистка продемонструвала відмінну фізичну форму і міцність духу.
Камалія
Камалія пірнула в ополонку на Хрещення Господнє / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка і модель Камалія на зимові канікули відвезла своїх дочок-близнючок на гірськолижний курорт в Альпах. Артистці доводиться ділити опіку над ними з колишнім чоловіком, британо-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, тому кожну хвилину з дітьми вона намагається зробити особливою.

Проте про традиції Камалія не забуває. 6 січня вона, як і багато українців, вирішила втілити в життя водохресну звичай, і скупалася в ополонці.

Відео співачка показала на своїй сторінці в Instagram. У кадрі вона в темному смугастому купальнику заходить у воду, хреститься і занурюється з головою.

Не забула Камалія і привітати зі святом підписників. Вони в свою чергу побажали артистці міцного здоров'я. Не обійшлося і без компліментів - фанати захоплювалися фізичною формою 46-річної зірки у купальнику.

Дивіться відео, як Камалія пірнає в ополонку на свято Водохреща:

Раніше українська співачка і ведуча Оля Цибульська, якій активно приписували роман з її кумом і близьким другом - співаком Михайлом Хомою (Дзідзьо), розповіла про стосунки з відомим чоловіком.

Також зірка "Танців з зірками", танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова, натякнула на проблеми у відносинах з чоловіком. Влітку пара, яка разом виховує двох дітей, повінчалася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти