StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова пасія Налчаджиоглу відповіла на хейт за те, що крутить роман з одруженим

7 січня 2024, 14:13
9908
Анастасія не стала мовчати, і зухвало поставила заздрісників і ненависників на місце.
Мурат Налчаджиоглу з новою коханою
Нова дівчина Налчаджиоглу відповіла на критику через роман з одруженим / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу і українська візажистка Лілія Реус розійшлися в жовтні 2022 року, через 4 місяці після весілля. Колишні кохані не стали називати причини розриву, а також не озвучували, чи розлучилися вони офіційно.

Проте Налчаджиоглу вже на повну котушку влаштовує своє особисте життя. Його новою обраницею стала українська модель, ведуча і співачка на ім'я Анастасія. Пара разом зустріла Новий рік в ОАЕ, і Мурат навіть познайомив нову дівчину з єдиною донькою - 12-річною Софією.

У блогах закоханих в Instagram з'являються кадри зі спільного відпочинку. Багато хто радіє їхньому щастю, але, по всій видимості, Анастасія вже почала отримувати на свою адресу образливі повідомлення - якщо Налчаджиоглу ще офіційно одружений, фактично вона завела роман з чужим чоловіком.

відео дня

Однак Анастасія виявилася міцним горішком - у відповідь на хейт вона опублікувала ще одне відео, на якому мило прогулюється по вулиці з Муратом. "Йдемо в щасливе майбутнє, поки ви плюєтеся отрутою в спину", - підписала кадри модель.

Відомо, що Анастасія працює моделлю, а рік тому вела модне шоу на каналі Fashion TV. У неї є син на ім'я Стас, який з'явився від її попереднього партнера. З колишнім коханим Анастасія розірвала стосунки через фізичне насильство з його боку.

Мурат Налчаджиоглу з новою коханою
Нова дівчина Налчаджиоглу відповіла на критику через роман з одруженим / instagram.com/anastasija_foxy2

Раніше 42-річна українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому у неї більше не буде дітей від Арсена Мірзояна. З ним артистка вже виховує 7-річну спільну доньку.

Також стало відомо, що Меладзе-старший потрапив до лікарні у важкому стані. Батько відомих артистів Валерія і Костянтина Меладзе вже в похилому віці і до госпіталізації мав проблеми зі здоров'ям.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти