StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський актор назвав Пугачову черепахою і звинуватив у нелюдяності

19 листопада 2022, 23:15
Актор Оскар Кучер розкритикував Примадонну через її висловлювання про війну в Україні та російську владу.
Алла Пугачова
Російський актор обізвав Пугачову черепахою / instagram.com/alla_orfey

Російський актор Оскар Кучер в сказі через те, що відома співачка Алла Пугачова "зрадила" Росію і висловилася проти російської влади. Він сказав, що Примадонна "перестала бути людиною". Про це повідомляють росЗМІ.

Алла Пугачова, яка мене вбила, клянусь ... я розумію, що їй глибоко насрати на те, що я говорю і на мою думку ... але я її дуже сильно поважав завжди і у мене "плакат зі стіни впав", з яким я ріс", - сказав Оскар.

Його здивувало те, що Пугачова розкритикувала шанувальників, які не розділили її думку, яка стосується російської політики і війни.

"Мені здавалося, вона завжди була такою мудрою, така черепаха Тортилла, яка дивиться на все, все розуміє, дотримується своєї думки. І раптом вона така - Та самі ви дурні. Були холопами, стали рабами ... і зруйнувався образ моментально, вона не перестала бути великою співачкою, але людиною вона бути перестала для мене", - сказав актор.

Раніше стало відомо, що визначилася доля казкового замку Пугачової і Галкіна у підмосковному селищі Грязь, яким дуже цікавляться російська влада після від'їзду зіркової пари з РФ.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти