StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російським школярам заборонили співати на випускному пісні Земфіри і Мумій Троля

23 червня 2022, 16:41оновлено 23 червня 2022, 17:56
11-класники з гімназії в Єкатеринбурзі репетирували для випускного концерту пісні" Владивосток 2000 "і"до побачення, моє улюблене місто".
Земфіра
Земфіра і Лагутенко проти нападу на Україну/ Фото instagram.com/zemfiralive

У Росії Уральським школярам заборонили грати пісні Земфіри і "Мумій Троля "-через слова" граната"," вбивають "і"стріляють".

Як повідомляється в телеграм-каналі вечірні відомості, 11-класники з гімназії в Єкатеринбурзі репетирували для випускного концерту пісні "Владивосток 2000" і "до побачення, моє улюблене місто".

Але в останній момент виконувати їх заборонили, причому на" обласному рівні", розповів батько однієї зі Школярки. В адміністрації сказали, що пісні грати не можна — тому що там є слова "граната", "вбивають" і "стріляють", рок занадто розв'язний, а до випускних зараз велика увага".

відео дня

читайте також"Душевна хвороба": Гребенщиков гнівно висловився про приналежність Криму і Донбасу

"Рок занадто розв'язний, а до випускних зараз велика увага" — про це написав у соцмережах засновник компанії з надання сервісних послуг Євген Кобзєв, чия дочка закінчує гімназію №9."

Кобзєв припустив, що ця заборона може бути пов'язана зі скандалом, роздутим після танцю учнів іншої Єкатеринбурзької школи – ліцею №12, в якому федеральний пропагандист Володимир Соловйов угледів пропаганду ЛГБТ.

До слова, і Земфіра Рамазанова, і Ілля Лагутенко критично висловлювалися про напад Росії на Україну – Земфіра виїхала з країни і випустила ряд антимілітаристських пісень, а лідер "Мумій Троля" призупинив концертну діяльність через війну в Україні.

Нагадаємо, раніше з концертного ринку Росії пішли дуже багато зарубіжних артистів. Припинилися виступи Земфіри, Оксімірона, "Мумій Троля". Крім того, за інформацією російських ЗМІ, стало відомо, що група "Бі-2" оголосила про перенесення своїх концертів в Уфі, Чебоксарах, Астрахані, Казані, Ярославлі та Пермі. 11 червня планувалося масштабне шоу "Бі — 2" в Лужниках-воно теж переноситься.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти