StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Залишилися лічені одиниці": концертний ринок Росії спорожнів

27 травня 2022, 19:33оновлено 27 травня 2022, 20:21
Хто останній буде валити, погасіть світло.
Бі-2
Бі-2 одними з перших перестали йти проти своєї совісті / УНІАН

З концертного ринку Росії пішли дуже багато зарубіжних артистів. Припинилися виступи Земфіри, Оксімірона "" Мумій Троля".

Крім того, за інформацією російських ЗМІ, стало відомо, що група "Бі-2" оголосила про перенесення своїх концертів в Уфі, Чебоксарах, Астрахані, Казані, Ярославлі та Пермі. 11 червня планувалося масштабне шоу" Бі-2 " в Лужниках — воно теж переноситься.

Як пояснив Сергій Мурадов, виконавчий директор Асоціації концертно-театральних і квиткових організаторів:

відео дня

читайте також"Їх прогинають, вони не прогинаються": Собчак розповіла, як в РФ знущаються над групою Бі-2 за відмову виступати під "Z"

"Незважаючи на всі наші прохання і звернення, нашому сектору економіки, на відміну від театрів, кіноіндустрії і розробників ігор, ніхто так і не допоміг. А у нас працюють тисячі людей, і у кожного сім'я".

На плаву зараз залишилися лічені виконавці. Мабуть, належить сподіватися на" вирощування " нових зірок — а це може зайняти роки.

Нагадаємо, раніше російська журналістка Ксенія Собчак, яка нещодавно показала свій особняк на Рубльовці з мозаїкою і шкурами, розповіла, що відбувається в Росії з групою Бі-2.

"Розповівши, яка зараз ситуація у "Бі-2". Якщо коротко: їх прогинають, вони не прогинаються. Групу конкретно шантажують у всіх містах: або ви виступаєте під буквою Z в сценічних декораціях (як це спробували провернути в Омську, в результаті чого концерт був скасований), або ніяких виступів не буде", - говорить Собчак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти