StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Рікі Мартін розлучився після шести років шлюбу

6 липня 2023, 17:49
2839
Як відзначили Мартін і його експартнер Джван Йосеф, після розлучення вони будуть залишатися в дружніх відносинах і продовжувати виховувати дітей.
Рікі Мартін, розлучення
Рікі Мартін розлучився з Джваном Йосефом / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний латиноамериканський співак Рікі Мартін розповів, що розлучився зі своїм партнером ‒ шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом. Про це пара розповіла в спільному інтерв'ю виданню People.

"Ми вирішили розірвати наш шлюб з любов'ю, повагою і гідністю до наших дітей. Ми поважаємо те, що ми пережили як пара всі ці чудові роки. Наше найбільше бажання зараз - продовжувати мати здорову сімейну динаміку і відносини, зосереджені на мирі і дружбі, щоб продовжувати спільне виховання наших дітей, зберігаючи повагу і любов, яку ми маємо один до одного", — прокоментували свій розрив екси.

Як відзначили колишні партнери, і після розлучення вони будуть залишатися в дружніх відносинах і продовжувати бути батьками для спільних дітей.

відео дня

Нагадаємо, раніше український режисер Олег Сенцов, який захищає країну від російського вторгнення, заявив, що "битва за Донбас добігає кінця, принаймні, її активна фаза".

До того стрімінгова платформа Netflix у лютому викупила права на показ кримінальної драми українського режисера Олега Сенцова"Носоріг". Українська прем'єра пройшла 17 лютого. На Netflix фільм вийшов 23 травня 2022 року.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти