"Це дуже гірко": Олег Сенцов пояснив вчинок сестри, яка обматюкала Україну і "послала" брата

21 вересня 2021, 17:32
Наталія Каплан перебуває у важкому психологічному стані, сказав Олег Сенцов.
Сенцов
Сенцов пояснив слова своєї сестри про Україну "загостренням депресії" / УНІАН

Український режисер, колишній політичний в'язень Кремля Олег Сенцов вибачився за скандальне висловлювання своєї сестри про Україну в Мережі. Він пояснив її слова психологічними проблемами на тлі загострення депресії.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він вибачився за заяву Каплан і сказав, що його сестра наразі переживає складний період. І саме тому з'явилися негативні заяви на адресу України.

"Мені шкода, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на тлі загострення депресії у неї з'явилися емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко", - зазначив режисер.

відео дня
'Це дуже гірко': Олег Сенцов пояснив вчинок сестри, яка обматюкала Україну і 'послала' брата

Також громадський активіст зазначив, що сестра багато років надавала йому підтримку в той момент, коли він був у в'язниці у Росії. Режисер попросив з розумінням поставитися до важкого психологічного стану Каплан.

"Вдячний Наташі за багаторічну підтримку і прошу з розумінням поставитися до важкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час", - підкреслив Олег Сенцов.

Заява сестри Сенцова про Україну

  • Наталія Каплан - двоюрідна сестра в нещодавньому минулому незаконно засудженого у Росії режисера Олега Сенцова, який повернувся в Україну у 2019 році – 20 вересня на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікувала негативний пост на адресу України.
  • Каплан назвала Україну, ймовірно, "найгіршою країною для еміграції" і порадила не приїжджати до країни. Своє перебування тут вона охарактеризувала як "5 років пекла" і, судячи з усього, заявила про своє повернення саме до Росії.
  • Крім того, вона емоційно в різкій формі "послала" і Сенцова.
  • У коментарях Каплан сказала, що вона "переплутала туризм з еміграцією" і не впоралася з адаптацією в Україні після життя ув Росії, де їй, за словами жінки, було важко, але більш комфортно, ніж тут.
  • Каплан також підкреслила, що не має наміру змінювати своїх політичних поглядів щодо вищого керівництва РФ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти