StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"РФ - світове зло, а її жителі - розумово відсталі": групу Бі-2 вимагають визнати спонсорами тероризму за правду

18 листопада 2023, 12:47
Група Бі-2 з самого початку російського вторгнення була на боці України.
Лева Бі-2
Бі-2 вважає росіян розумово відсталими/ Колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com/

Учасників російської рок-групи "Бі-2" вимагають визнати спонсорами тероризму, держзрадниками і відібрати у них все майно в терористичній Росії.

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу SHOT, росіяни бісяться через те, що соліст гурту Лева зізнався, що купує транспорт для України, а також публічно пообіцяв, що фінансуватиме ЗСУ до кінця війни, яку проти України розв'язала Росія.

Як стало відомо пропагандистам, прохання "покарати музикантів за зраду" надійшла відразу в три відомства: Генпрокуратуру, СК РФ і Міністерство культури.

відео дня

"Лідер групи-51-річний іноагент Єгор Бортник (справжнє ім'я Льови), спілкуючись з передплатниками в забороненій інсті, зізнався, що купує автомобільну техніку для потреб України. Він також запевнив усіх, що фінансуватиме київський режим, поки не закінчиться війна, і заявив про солідарність з ним його колег-музикантів. Льова також назвав Росію світовим злом, а більшість жителів РФ — розумово відсталими. Пізніше він видалив ці коменти", - пише канал.

'РФ - світове зло, а її жителі - розумово відсталі': групу Бі-2 вимагають визнати спонсорами тероризму за правду
Рекомендуємо:

Тепер держвідомства країни на болотах вимагають визнати членів групи спонсорами тероризму, порушити кримінальні справи за держзраду і позбавити їх всього майна, яке залишилося в Росії, а також вилучити всю їхню творчість з публічного доступу.

Нагадаємо, раніше група Бі-2, яка засудила напад Росії на Україну і вбивства мирних громадян, заспівали свою легендарну пісню "Мій рок-н-рол", однак без божевільної путіністки, російської терористки Чичеріної. Замість неї пісню заспівала актриса Чулпан Хаматова.

Раніше також легендарний російський рок-музикант і соліст колективу "Бі-2" Льова (справжнє ім'я - Єгор Бортник) влаштував конфлікт з фоловерами на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти