StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"РФ хвора сімейним алкоголізмом": легендарна російська актриса вилаяла росіян

20 жовтня 2023, 11:15
1938
Російська актриса Яна Троянова, не сумнівається, що її рідна країна-агресор "дійшла до страшної точки, до фашизму".
Троянова
Яна Троянова відома як активна противниця путінського режиму / колаж Главред, скріншоти з відео

Легендарна російська актриса театру і кіно Яна Троянова, яка після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну емігрувала до Франції і засудила війну, не сумнівається, що її держава "дійшла до страшної точки, до фашизму і дна". Такі коментарі від неї прозвучали в інтерв'ю "І Грянув Грем".

"Росія - складна країна. Це союз, який не вилікувався. Тобто СРСР розпався, а ми залишилися ось такі непристосовані до того, щоб бути політичними, ми – аполітичні. З'явилося ось цей вислів "Я аполітичний". Коли це говорять, мене нудить. Бути аполітичним - це значить наскільки не цікавитися своєю країною, бути інертним. Люди з 90-х років живуть інертно, вони взагалі ні про що не замислюються", - вважає вона.

Артистка також заявила, що Росія "хвора масштабним сімейним алкоголізмом". Вона назвала це дуже серйозним захворюванням, яке наукою ніяк не пояснюється.

відео дня

"До фашизму приходять тоді, коли немає роботи над собою. І сьогодні проблема Росії в тому, що люди не замислюються про те, що потрібно працювати над собою. Їх по телеку тільки направляють: про кого треба говорити, кого треба судити, кого треба звинувачувати. І ось їх фокус постійно то йде на геїв, то на Америку – знайти винних у своєму поганому житті. І їх переконали, що Америка нібито бажає забрати якісь наші багатства, а забирає їх шахрай і злодій Путін. Але народ не бачить цього. Росія для мене сьогодні – це згвалтована російська баба, мужик якої, нікчемний п'яниця, тисне руку цим бандитам за те, що вони гвалтують його ж бабу", – жорстко висловилася актриса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що дочка російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну Крістіна Орбакайте, збиратися покинути РФ. Пізніше стало відомо, що і вона, і її молодший син Дені Байсаров поїхали і влаштувалися в США.

Раніше також український блогер Богдан Беспалов заявив, що Тодоренко і хоче втекти з Росії, але їй заважає її чоловік-аб'юзер і його впливовий батько, якого співачка і ведуча боїться.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти