StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Пугачової назавжди вирішила покинути Росію

26 квітня 2023, 13:13
Крістіна Орбакайте давно вже не живе постійно в Росії і на цей раз, схоже, вирішила повністю розірвати всі зв'язки з терористом.
Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте / Instagam orbakaite_k

Дочка російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну Крістіна Орбакайте, збирається покинути свою терористичну батьківщину.

За інформацією російського телеграм-канал Showbisness 24, Крістіна Орбакайте прийняла остаточне рішення з приводу свого майбутнього.

"Вона збирається покинути країну вже 29 квітня. Цією новиною вона поділилася з підписниками у своїх соцмережах. З цього моменту у неї почнеться великий гастрольний тур по Німеччині, а там як карта ляже", - написало медіа.

Відео про те, як Пугачова захищає Галкіна і свою совість

Відзначимо, що в Росії продовжують погрожувати російським зіркам, які не підтримали військове вторгнення Росії проти України і живуть щасливим життям за кордоном.

Більмо у них на оці - це Алла Пугачова, яка завершила свої справи в Росії і виїхала в благополучний Ізраїль. Так, за інформацією ТАСС, глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитору і "путініста" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти