StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Постійно п'ють: легендарна російська актриса жорстко пройшлася по росіянам

30 травня 2023, 12:05
Відома російська актриса Яна Троянова втекла з Росії до Франції в 2022 році, коли закінчила зніматися для тамтешнього ситкому "Ольга".
Яна Троянова, горілка
Яна Троянова жорстко пройшлася по пияцтву росіян / колаж Главред, фото УНІАН і Кіно-Театр

Легендарна актриса, зірка російського арт-хауса і ситкому "Ольга" Яна Троянова обрушилася з дуже жорсткою критикою на жителів країни-агресора Росії. Свою позицію вона висловила в інтерв'ю російському блогеру Юрію Дудю.

Троянова заявила, що багато росіян залежать від спиртних напоїв і не мають можливості здобути освіту. І саме тому вони не цікавляться тим, що відбувається в Росії.

"На цю злидні застеляється пропаганда. Телевізор повністю віддався пропаганді. Люди там виживають. Я народилася на дні і знаю, як живе основна частина населення нашої країни. Це не життя, а постійна боротьба. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба в школу зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять. І все це в пеклі", – заявила актриса.

Сама актриса покинула країну-агресор Росію і влаштувалася у Франції ще в минулому році. Троянова каже, що багато разів у Парижі зустрічалася з українцями, які прямо у неї запитували, чому росіяни підтримують диктатора Володимира Путіна.

"Це те, про що я говорю з українцями у Франції. Я їм змушена розповідати. Це не секрет. Спочатку Путін обкрадає цей народ так, що вони стають жебраками. Дуже складно виживати, коли у тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли змушений ламати голову, що поїсти і бухнути", – розповіла актриса.

Дивіться з 1:23:41

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що дочка російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила військове вторгнення Росії в Україну Крістіна Орбакайте, збиратися покинути РФ. Пізніше стало відомо, що і вона, і її молодший син Дені Байсаров поїхали і влаштувалися в США.

Раніше також український блогер Богдан Беспалов заявив, що Тодоренко і хоче втекти з Росії, але їй заважає її чоловік-абьюзер і його впливовий батько, якого співачка і ведуча боїться.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти