StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Різала і колола: російська акторка-путіністка Васильєва понівечила своє обличчя

10 квітня 2024, 14:53
Васильєва показала своє нове обличчя, яке натягнуте і перероблене.
Путіністка Васильєва стала несхожою на себе
Путіністка Васильєва стала несхожою на себе / Колаж Главред, фото Стархіт

Радянська і російська актриса театру і кіно Тетяна Васильєва, яка підтримала війну в Україні та навіть повідомила про те, що сама б поїхала на фронт вбивати українців, знівечила своє обличчя.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, 77-річна актриса перекроїла своє обличчя. "Все робила - обличчя різала. Все, що зараз є, все роблю - філери, нитки, ботокс. Просто мене шокують цифри, які хтось вимовляє на мою адресу (йдеться про вік), це забагато. Але до цього я звикла. Я собі, дітям кажу, щоб вони забували про те, скільки мені років", - повідомила невпізнанна актриса.

Путіністку Васильєву більше не впізнати
Путіністку Васильєву більше не впізнати / Фото Стархіт
Путіністку Васильєву більше не впізнати Путіністку
Васильєву більше не впізнати / Фото Стар
хіт

Що стосується позиції акторки з приводу України, вона проявила себе справжньою окупанткою. Воназасудила акторів з антивоєнною позицією та діячів культури, які виїхали. Зокрема, вона заявила, що Чулпан Хаматова "вчинила як свиня, наївшись жолудя досита". Галкіна вона назвала "сволотою", а Пугачову "дуже дурною людиною".

відео дня

Хто така Тетяна Васильєва

Тетяна Васильєва - радянська і російська актриса театру і кіно, телеведуча; народна артистка Російської Федерації. За даними Starsaboutwar, у серпні 2015 року її внесли до бази "Миротоворець" за свідоме порушення державного кордону України та гастрольні виступи в автономній республіці Крим. Васильєва підтримала повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

За власними словами, вона також написала донос на художнього керівника "Школи сучасної п'єси" Йосипа Райхельгаузачерез його антивоєнні висловлювання.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Слава Камінська показала кадри з кабінету хірурга. Судячи з ліній на обличчі та грудях, операція стосуватиметься саме цих ділянок тіла Камінської. Варто зазначити, що раніше вона вже робила пластику грудей - збільшувала бюст.

Раніше українська актриса і зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал здивувала шанувальників зміною іміджу. Сім'я артистки в новому образі впізнала її далеко не відразу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти