StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пораненого актора-воїна Андрія Валенського пограбували шахраї - подробиці

8 серпня 2024, 22:57
255
Велику суму з рахунку Валенського зняли, поки захисник проходить лікування в лікарні.
Андрій Валенський
Андрій Валенський поранений - Андрія Валенського після поранення на фронті пограбували шахраї / колаж: Главред, фото: instagram.com/andreivalenskii

Український актор театру, кіно і телебачення Андрій Валенський з 2023 року служить у ЗСУ. На Донецькому напрямку, між Кліщіївкою та Іванівським, артист дістав серйозне поранення - у нього роздроблене стегно, черепно-мозкова травма, контузія, розбите обличчя, зламаний ніс і ліва рука, множинні опіки.

Зараз він проходить лікування в одній зі столичних лікарень. Колеги Валенського збирали гроші на його реабілітацію.

На жаль, пораненому захиснику довелося зіткнутися з нечистими на руку людьми. Шахраї виманили у Валенського велику суму - 270 тис. гривень, які він планував витратити на операцію. Про це Валенський розповів у своєму блозі в Instagram.

відео дня

"Пізно ввечері вчора, після прийому знеболюючих, коли я вже майже засинав, мені зателефонували, представившись співробітниками Монобанку, і ввели мене в оману. Шахрайськими діями вони вивели з мого банківського рахунку 270 тис. грн. Офіцери поліції вже були у мене, я надав їм всі скріни і деталі, сподіваюсь на допомогу. Монобанк теж в курсі цієї ситуації, але, на жаль, вони не можуть запобігти такого виду шахрайства", - пише актор.

Наразі банку на допомогу Андрію Валенському знову відкрито і захищено. Його близькі продовжують збір. Гроші, що залишаться після відновлення, поранений воїн планує передати на потреби товаришам по службі, які зараз на передовій - підрозділу БПЛА "Пташка ДоДо".

Андрій Валенський
Андрій Валенський поранений - Андрія Валенського після поранення на фронті пограбували шахраї / instagram.com/andreivalenskii

Хто такий Андрій Валенський?

Андрій Валенський - український актор. Служив у Харківському українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки та Київському театрі на лівому березі Дніпра. Вибрана фільмографія: "Слуга народу", "Розтин покаже", "Пес", "Останній яничар" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зіркова стрибунка Марина Бех-Романчук вперше зізналася, чому не завела дітей після того, як вийшла заміж за олімпійського чемпіона Михайла Романчука.

Також стало відомо, який вигляд мав візажист Єгор Андрюшин до трансформацій. Артист показав свої підліткові фото і порівняв їх із собою сьогоднішнім.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти