StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

39-річна Слава Камінська зробила пластику - що перекроїла співачка

9 квітня 2024, 20:28
"Руденька з НеАнгелів" показала себе після операції під крапельницею.
Слава Камінська
Слава Камінська пластика - співачка Камінська зробила нову пластичну операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Українська співачка і колишня учасниця поп-дуету НеАнгели Слава Камінська не приховує, що в минулому користувалася послугами пластичного хірурга на своєму шляху до ідеальної зовнішності. Зараз 39-річна артистка знову вирішила лягти під ніж.

У своєму блозі в Instagram вона показала кадри з кабінету хірурга. Судячи з ліній на обличчі та грудях, операція стосуватиметься саме цих ділянок тіла Камінської. Варто зазначити, що раніше вона вже робила пластику грудей - збільшувала бюст.

Подробиць про операцію співачка розкривати не стала. Відомо лише, що оперував її хірург із Києва.

відео дня

Після хірургічного втручання Слава Камінська вийшла на зв'язок із шанувальниками - вона показала лікарняне ліжко і крапельницю в руці. Обличчя артистка приховала, проте на короткому ролику можна помітити, що воно перев'язане.

Слава Камінська
Слава Камінська пластика - співачка Камінська зробила нову пластичну операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Хто така Слава Камінська

Слава Віталіївна Камінська - українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" (2006-2021), дизайнерка та інста-блогерка.
16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського і взяла його прізвище. 12 грудня 2014 року у пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року - дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Антон Wellboy вперше прокоментував чутки про свою наркозалежність. Зловживання наркотиками артисту приписували через його "не дуже стабільний емоційний стан".

Також фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна розкрила подробиці особистої зустрічі з королем Чарльзом III, яка відбулася навесні 2023 року в Ліверпулі на конкурсі Євробачення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти