StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мені дуже прикро": Лілія Подкопаєва розповіла про трагедію з кумою Ані Лорак

9 квітня 2024, 17:08
Кароліна Куєк назавжди викреслила своє українське минуле рішенням отримати громадянство країни-окупанта.
Ані Лорак, Лілія Подкопаєва
Подкопаєва і Лорак - гімнастка розповіла про спілкування зі зрадницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

У лютому 2024 року співачка Ані Лорак, яка підтримує країну-окупанта і залишається байдужою до долі України, подала документи на отримання громадянства рф. Таке рішення абсолютно не здивувало українців, які давно розчарувалися в артистці.

Однак це стало болючим ударом для української олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої. До повномасштабної війни її пов'язувала з Лорак не тільки двадцятирічна близька дружба, а й кумівство - співачка є хрещеною матір'ю старшої доньки спортсменки. Дівчину навіть назвали на честь неї - Кароліною.

В інтерв'ю для Oboz.ua Подкопаєва розповіла, як тепер складаються її стосунки з кумою. Гімнастка зазначила, що обірвала з Ані Лорак усі зв'язки, хоч це рішення і було для неї непростим.

відео дня

"Втрата близької людини, подруги – це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини – до країни, де вона народилася і зростала. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір", - розповіла Лілія Подкопаєва і зазначила, що Кароліна також не підтримує спілкування з Ані Лорак. Вона не обговорювала це з мамою, і намагається обходити стороною тему зради хрещеної.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Останні зіркові новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова показала, як відпочиває в компанії іншої зрадниці з України - співачки Таїсії Повалій, яка стрімко втрачає свій благовидний зовнішній вигляд у країні-окупанті.

Також прихильниця війни в Україні та співачка Валерія принизила чоловіка, музичного продюсера Йосипа Пригожина, розповіддю про його невисокі розумові здібності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти