StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раділи окупації України: Кошмал розповіла про неприємну поїздку до Кишинева

25 січня 2024, 19:20оновлено 25 січня, 22:41
Українська актриса Анна Кошмал відмовилася говорити російською мовою у Молдові, за що її вирішили "висміяти" проросійські жителі міста Кишинів.
Раділи окупації України: Кошмал розповіла про неприємну поїздку до Кишинева
Анна Кошмал розповіла про зустріч із проросійськими жителями Кишинева / Колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina/

Відома українська актриса Анна Кошмал розповіла про свою поїздку до Кишинева, де їй довелося зіткнутися з проросійськими людьми, які раділи окупації України агресором Росією та висміювали її за небажання говорити російською мовою.

У своєму Instagram вона розповіла про те, що у Молдові була проїздом та поверталася з відпочинку в Україну. Літаком летіла до Кишинева, а потім – додому. Втім, у актриси залишався ще вільний час, тому вона вирішила прогулятися Кишиневом.

Враження негативні, оскільки вона зустріла місцевих проросійськи налаштованих громадян. Вони називали Кошмал нібито російською актрисою та раділи окупації України.

відео дня

"За цей короткий час тут сталося вже декілька ситуацій, коли на моє небажання розмовляти російською закатували очі або сміялися (наприклад, працівниця аеропорту, до якої я звернулася за допомогою у пошуку сумки). Як виявилося, мене тут дуже добре знають, навіть занадто. Мене всюди впізнавали, деякі навіть казали, що я їхня російська актриса і що вони раді, що частини України вже немає", - сказала Анна.

Також вона додала, що не хотіла б загалом говорити щось негативне про Молдову, виходячи із "зустрічі". Тим більше були й приємні емоції – у готелі працює співробітниця, яка поставилася до актриси з повагою.

"Мені б не хотілося за кількома людьми судити всіх інших громадян цієї країни, але враження зіпсоване повністю. Мою нервову систему підтримала лише мила дівчина на ресепшені готелю, яка мило говорила зі мною англійською і поставилася до нас з повагою та розумінням", - наголосила. Анна Кошмал.

Раніше Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення із загадковим чоловіком – актриса натякнула, що зі своїм чоловіком вони разом. Зазначимо, її чоловік Іван не публічний, дівчина фотографії із ним не публікує.

Нагадаємо, Анна Кошмал показала ніжну романтику із чоловіком - "фантомом". Вона опублікувала фото із чоловіком, але його не показала.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти