StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Працювати є для кого": продюсер пояснив неймовірну популярність Галкіна

20 листопада 2022, 08:35
Чоловік Алли Пугачової гуморист Максим Галкін успішно виступає за кордоном і продовжує критикувати Путіна і його політику.
Галкін
Максим Галкін / Колаж фото УНІАН

Відомий російський гуморист-опозиціонер Максим Галкін, відкрито засудив криваву війну в Україні, розв'язану диктатором Путіним, активно гастролює за кордонами РФ і має великий успіх. Про це в коментарі порталу Blitz+ російський продюсер і телеведучий Олексій Остудін.

"Галкін зайняв чітку позицію і працює на тих людей, які з нею згодні. Раніше, якщо Галкін планував три концерти, то організовував взагалі 12. Зараз скрізь живе купа росіян. Зараз нова хвиля міграції. Працювати є для кого. І Земфіра, що виїхала, теж прекрасно себе почуває", - заявив продюсер.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що визначилася доля казкового замку Пугачової і Галкіна у підмосковному селищі Грязь, яким дуже цікавиться російська влада після від'їзду зіркової пари з РФ.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти