StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка Успенська вилаяла нетверезу Пугачову через пісню: "Якого біса?"

27 лютого 2024, 00:21оновлено 27 лютого, 20:33
Співачка пригадала, як скандалила з Примадонною в дев'яностих.
Любов Успенська, Алла Пугачова
Любов Успенська розповіла про конфлікт з Аллою Пугачовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official, instagram.com/alla_orfey

Пропутінська співачка Любов Успенська під час свого 70-річного ювілею зізналася росЗМІ, що більше 30 років таїть образу на Аллу Пугачову. Каменем спотикання стала пісня "Росія". У країні-окупанті вона відома саме у виконанні Примадонни, і вперше зазвучала в 1993 році, коли про Успенську практично ніхто не знав.

Ображена співачка розповіла, що це - її трек. Вона записала його в 1991 в США, і в його створення вкладала свою душу і власні сенси. Те, що пісня дісталася Пугачовій, її глибоко поранило. До того ж Успенська дала невисоку оцінку виконанню Примадонни, яке прийнято вважати канонічним.

Успенська розповіла, що конфлікт через "Росію" вона обговорювала з Аллою Борисівною, яка, нібито зізналася їй, що записувала пісню нетверезою. Так чи інакше, зірці шансону надовго довелося забути про цей трек.

відео дня

"Вона її споганила, а не заспівала! Ганебно. Аллі дали цю пісню, навіть не сказали, що це пісня моя. Що я вже записала її в свій альбом, що в створенні цієї пісні мої ідеї були. У них весь сенс пісні був. ... У ній я розповідаю про свій шлях: "Вже скільки доріг мною пройдено в нелегкій розлуці з тобою". Якого біса Пугачова про дороги співає? Яке вона відношення має до цього? Вона мені потім зізнавалася, що вона була п'яна, що вона взагалі не знала, що це моя пісня, вибачалася. Мелодію переплутала, слова переплутала. "Взагалі я ніколи не лізу в такі теми", – говорила мені Пугачова", - поскаржилася Любов Успенська.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, отримала в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують та визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Раніше стало відомо, у рф з'явився новий політичний проєкт для ведучої і куми Путіна Оксани Марченко. З дружини політика-перебіжчика Медведчука планують створити лідера думок для просування пропагандистських наративів в тому числі на окупованих українських територіях.

Також Катерина Мізуліна, яку вважають коханкою Путіна, заспівала російським курсантам на 23 лютого пісню українського гурту Бумбокс "Вахтерам".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти