StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Аборт - гріх, війна - священна": у РФ з'явився новий політичний проект для Оксани Марченко

24 лютого 2024, 17:33оновлено 24 лютого, 18:35
Оксана Марченко впроваджуватиме кремлівські наративи на окупованих територіях.
'Аборт - гріх, війна - священна': у РФ з'явився новий політичний проект для Оксани Марченко
"Паломниця" Марченко-новий проект Росії / Колаж Главред, скріншот

У терористичній Росії зробили нову політичну ставку на колишню телеведучу і дружину втікача держзрадника Медведчука Оксану Марченко.

Як пише видання Оглядач з посиланням на власні джерела, з Марченко в Росії збираються зробити нового політичного лідера і планують масштабну кампанію, обличчям якої вона повинна стати.

"Її образ нібито будуватиметься навколо "правильних сімейних цінностей" і релігії", - пише медіа.

відео дня

Очікується, що діяльність "праведниці" Марченко буде спрямована на зомбування населення в прифронтових регіонах РФ і окупованих населених пунктах України. "Оксана Марченко буде грати в проекті особливу роль - релігійну Дружина з залізними правильними сімейними цінностями для РФ. Методичка: потрібно народжувати якомога раніше і більше дітей, аборт – це гріх, і головне – Бог єдиний, а війна священна", – стверджує інсайдер, якого цитує ЗМІ.

Крім того, джерело повідомляє, що Марченко випиває разом з таким же зрадником Януковичем і підтримує зв'язок з Азаровим. А ще, кажуть, що у неї була інтрижка з одним з охоронців Путіна.

Раніше Марченко показала, як виглядає зараз. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю часів її зйомок в "Х-факторі". На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся. Тепер Оксана Марченко брюнетка з натуральним каштановим відтінком.

Раніше також Марченко випустила в мережі новий сезон свого серіалу "паломниця". На це звернули журналісти проекту "Телебачення Торонто". На екрані Марченко бродить з рюкзаком за плечима (і з досить-таки кислою фізіономією) по різних церквах РПЦ і розповідає усілякого роду небилиці. Наприклад, як її благовірного нібито "врятувало" з "катівень" українських силовиків "запрошення на день народження Богородиці". Потім вона стверджує, що під час обшуку в їх з Медведчуком особняках хтось нібито вкрав всі матеріали другого сезону "Паломниці". А зараз нібито злодії повернули все вкрадене.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти