StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путініста Кіркорова після виступу в Криму прикордонники обламали з концертом у Молдові

29 липня 2022, 16:19
З якою метою співак-путініст намагався потрапити до Молдови – точно невідомо. Але, цілком ймовірно, хотів виступити на корпоративному концерті.
Кіркоров
Філіп Кіркоров / колаж УНІАН і Deschide

Російського співака попспівака і закоренілого путініста Філіпа Кіркорова, який ще пару днів тому, 26, липня виступав в анексованому РФ Криму перед окупантами і називав їх "героями", не пустили в Молдову тамтешні прикордонники. Про це повідомляє портал Deschide.

"Діючи відповідно до встановлених протоколів, молдавською прикордонною поліцією було встановлено, що Умови дозволу на перетин державного кордону Філіпом Кіркоровим не були дотримані", – прокоментував ситуацію журналістам представник поліції Молдови.

З якою метою співак-путініст намагався потрапити до Молдови – невідомо. Але, цілком ймовірно, заради свого корпоративного концерту.

Як заявив російський ТБ-продюсер Дмитро Ашуров, відмова у в'їзді до Молдови стала для Кіркорова "особистим болючим ударом". За його словами, той завжди був тісно пов'язаний з цією країною і одного разу навіть продюсував молдавську виконавицю на конкурсі Євробачення.

читайте також"Одружитися він міг і на Стоцькій, і на Лорак": Домробітниця Кіркорова приголомшила зізнанням

Нагадаємо, Філіп Кіркоров, який відмовчувався про війну в Україні, визначився зі своєю позицією. Співак вирішив провідати "трьохсотих" окупантів, яким поки пощастило вижити в Україні.

Кіркоров пішов по стопах інших артистів-путіністів Лепса, Петросяна і їм подібних - він особисто поспілкувався з солдатами, які вбивали або хотіли вбити українців.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти