StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Путівка в жах": Віталій Козловський розповів, як сім'я та служба змінили його

13 червня 2024, 14:41
873
Співак-воїн підбив підсумки минулого року, який багато в чому став вирішальним у його житті.
Віталій Козловський із дружиною та сином
Віталій Козловський новини - Козловський розповів про зміни в житті / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський у червні 2023 року отримав повістку і вирушив служити. Цей шлях для артиста виявився непростим: спершу навчання, потім - служба артилеристом у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Пізніше Козловського перевели до Національного президентського оркестру. Він рядовий солдат на посаді водія.

Окрім того, що співак за рік став військовим, він також здобув те, про що давно мріяв - справжню сім'ю. Козловський одружився зі своєю давньою дівчиною та піар-менеджеркою Юлією Бакуменко, яка наприкінці лютого народила йому первістка.

Сьогодні Віталій Козловський вирішив озирнутися на рік назад, і був шокований тим, як круто змінився світ навколо нього. Про це артист розповів на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Як в мене за рік змінилося життя… Інші цінності, погляди, пріоритети. Перш за все тепер – моя дитина, мій синочок, моя дружина, моя родина. А рівно рік назад у цей день я сидів в ТЦК і підписував документ з путівкою в невідомість… (і жах). Не забуваймо, в який час живемо. Цінуймо кожну мить, проведену з рідними. Дякую, що поруч", - поділився емоціями співак-воїн.

Віталій Козловський
Віталій Козловський новини - Козловський розповів про зміни в житті / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music
Віталій Козловський із дружиною та сином
Віталій Козловський новини - Козловський розповів про зміни в житті / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

'Путівка в жах': Віталій Козловський розповів, як сім'я та служба змінили його
Хто такий Віталій Козловський / Инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес зізнався, як "загнав" свій організм під час повномасштабної війни. Стрес і перенапруження зіграли з артистом злий жарт.

Також український танцюрист-утікач Влад Яма засвітився разом із Наталією Могилевською. Їхня дружба та співпраця розпочалися 2006 року, коли вони в парі виступили в першому сезоні "Танців з зірками".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти